Politică

2019-12-06, 15:43:50

Paul Stănescu: „Marius Oprescu, Emil Moţ şi alţi colegi trebuie să preia destinele organizaţiei judeţene”

Secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu, spune că se va retrage de la şefia organizaţiei judeţene Olt, în următoarele luni.

Liderul social-democraţilor crede că preşedintele executiv Marius Oprescu şi primarul Slatinei, Emil Moţ, ar trebui să preia frâiele PSD Olt.


„Eu stabilesc de comun acord cu organizaţia, cu toţi colegii mei, şi vreau să mă retrag de la organizaţie pentru că fac aproape zece ani de când sunt preşedinte. Cred că trebuie o generaţie mai tânără la nivelul judeţului Olt. Marius Oprescu, Emil Moţ şi alţi colegi cred că trebuie să preia destinele organizaţiei judeţene a PSD Olt pentru că au arătat foarte multă maturitate, deşi sunt tineri, în tot ceea ce au făcut în funcţiile pe care le deţin”, a declarat Stănescu.

Totodată, Paul Stănescu a ţinut să arate că o astfel de schimbare ar putea să fie făcută cât de curând.

„Chiar mă gândesc foarte serios la lucrul ăsta. Depide când se va întâmpla, dar se va întâmpla. Ca orizont de timp, să vă gândiţi la luni, nu la ani. Acest lucru cred că se va întâmpla în următoarele luni. Mi se pare o chestiune normală, naturală, nu trebuie să ţii de scaun pentru că dacă ţi-e frică de faptul că vei pierde scaunul, îl pierzi sigur. Este o chestiune de respect reciproc şi cred că este cea mai bună problemă”, a conchis Paul Stănescu.

Comentarii

Redacţia

2019-12-06 15:43:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...