Politică

2018-09-07, 11:01:14

Paul Stănescu, alături de reprezentanţii Guvernului la întâlnirea cu regele Spaniei

Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, a participat joi la vizită de lucru în Regatul Spaniei, ca membru al delegaţiei oficiale conduse de prim-ministrul Viorica Dăncilă.

În cadrul vizitei, delegația română s-a întâlnit cu Majestatea Sa Felipe al VI-lea, Regele Spaniei, și cu președintele guvernului Regatului Spaniei, Pedro Sánchez.

Potrivit unui comunicat remis de Ministerul Dezvoltării, unul dintre subiectele abordate l-a constituit intensificarea cooperării la nivelul autorităților centrale, precum și al administrației locale, inclusiv prin înfrățiri și contacte directe, astfel încât autoritățile din România să beneficieze de buna expertiză spaniolă în modernizarea administrației publice.

În acest context, a fost semnat un Memorandum de înțelegere între Institutul Naţional de Administrație (INA) din România şi Institutul Naţional de Administrație Publică spaniol (INAP).

Comentarii

Redacţia

2018-09-07 11:01:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...