CSM Slatina

2017-03-15, 11:38:12

Pătuleanu revine pe teren, după operaţia de ruptură de ligamente

Jucătoare cu experienţă la nivelul primului eşalon handbalistic, slătineanca Mihaela Pătuleanu revine pe teren după intervenţia chirurgicală de ruptură de ligamente. Handbalista din linia de nouă metri nu a apucat să evolueze în jocurile oficiale, după transferul din vară, aceasta accidentându-se la scurt timp după sosirea la CSM Slatina. Recuperarea a decurs bine, iar din această săptămână a început pregătirea alături de celelalte componente ale lotului.

Jucătoarele accidentate din lotul grupării CSM Slatina revin la antrenamente. Mihaela Pătuleanu, care a suferit o intervenţie chirurgicală de ruptură de ligamente, se poate antrena alături de echipă. De asemenea, pivotul Lorena Ostase este refăcută în totalitate, în urma controlului medical efectuat aceasta fiind declarată aptă de a intra la meciuri. Singura care nu a primit undă verde pentru a urma programul de pregătire al echipei este pivotul Cristina Cojocaru.

„Pătuleanu şi Ostase au fost la control, totul este bine, intră la antrenamente. Cojocaru, în schimb, mai are nevoie de două săptămâni”, a precizat Victorina Bora, antrenorul echipei de handbal CSM Slatina.

În această perioadă, slătinencele au un program de pregătire cu două antrenamente pe zi. De asemenea, se încearcă perfectarea unor amicale cu echipe din Liga Naţională, având în vedere faptul că CSM Slatina are meci programat tocmai pe data de 2 aprilie, în deplasare, cu CSU Reşiţa.

Pe primul loc în clasamentul seriei, CSM Slatina este la un pas de promovarea în Liga Naţională, obiectivul fiind în mare parte atins după victoria cu CS Minaur Baia Mare.

Comentarii

Redacţia

2017-03-15 11:38:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro