Sănătate

2019-04-22, 09:49:37

Patru posturi de medic, scoase la concurs de Spitalul Slatina. Ce specialişti sunt căutaţi

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs patru posturi de medic. Totodată, se caută doi farmacişti.

Reprezentanţii unităţii medicale încearcă să coopteze la Slatina un medic urolog, un stomatolog, un specialist în Anestezie şi Terapie Intensivă, dar şi un rezident cu aceeaşi specialitate.

Dosarul de înscriere la concurs va cuprinde următoarele documente: cerere în care se menţionează postul pentru care se doreşte să candideze, copie de pe diploma de licenţă şi certifcatul de confirmare în gradul profesional, copie a certificatului de membru al organizaţiei profesionale cu viza pe anul în curs, dovada că nu a fost sancţionat, cazier judiciar, certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic şi neuropsihic pentru exercitarea activităţii, copia actului de identitate şi copia certificatului de căsătorie.  

Totodată, au fost scoase la concurs două posturi de farmacist, încadrarea urmând să fie făcută pe perioadă nedeterminată. Concursul urmează să fie organizat în perioada următoare.  

În afara acestor posturi, Spitalul Slatina a mai scos la concurs un post de medic la UPU Slatina, unde există un deficit.  

Comentarii

Redacţia

2019-04-22 09:49:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...