Comunitate

2018-06-12, 14:12:15

Patru olteni de vârsta Centenarului, premiaţi de autorităţi

Patru olteni, care au ajuns la onorabila vârstăde 100 de ani, vor fi premiaţi de autorităţi, miercuri, în cadrul unor ceremonii ce se vor desfăşura în tot judeţul.

Prefectul judeţului, Silviu Neacşu, a declarat că oltenii, care sunt de-o vârstă cu România Mare, vor primi câte o plachetă din partea MinisteruluI Afacerilor Interne.

„Avem patru cetăţeni din judeţul Olt pe care, mâine, îi sărbătorim pentru împlinirea vârstei de 100 de ani, la Bărăşti, Slatina, Caracal şi Ianca. Vor fi alături de mine şi şefii IPJ, Jandarmerie şi ISU. Le vom înmâna o plăcuţă din partea doamnei ministru Carmen Dan, iar din partea mea vor primi un tort, un buchet de flori şi o sticlă de şampanie”, a afirmat Silviu Neacşu.

Oltenii care au ajuns la venerabila vârstă de 100 de ani sunt Gheorghe Burcioiu, din comuna Bărăşti, sat Popeşti, Sofia Petrişor, din comuna Slătioara, sat Salcia, Sorana Venera Stoicescu, din Caracal şi Vergil Otea din comuna Ianca.

Comentarii

Redacţia

2018-06-12 14:12:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...