Comentariul Gazetei

2019-06-13, 13:37:25

Parlamentul României şi caterinca lui Gigel Ştirbu

Moţiunea de cenzură a fost citită, miercuri, în plenul Parlamentului, urmând a fi votată săptămâna viitoare. După cum toată ţara a văzut, tribuna Parlamentului, de unde au luat cuvântul de-a lungul timpului personalităţi marcante ale istoriei, a ajuns caterinca lui Gigel Ştirbu. Din cel mai înalt for legislativ românesc, fostul ministru liberal al Culturii, Gigel Ştirbu, a trimis poza zilei. În costum, dar cu ochelari galbeni, de hipster. Este clar că ochelarii galbeni nu aveau ce să caute în acest peisaj.    

În Parlamentul României nu ar trebui să fie loc de caterinca lui Gigel de la Slatina! Şi nici de imaginea lui de caraghios! Un nas roşu între ochelari galbeni! Scena s-a petrecut chiar în Parlamentul României, organul reprezentantiv suprem, unica autoritate legiuitoare a ţării.

Şi când te gândeşti că Gigel şi ai lui vor să conducă ţara!


Comentarii

Redacţia

2019-06-13 13:37:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...