Administraţie

2019-09-18, 15:31:51

Parcul auto al Loctrans, înnoit. Când vor ajunge primele autobuze la Slatina

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a vorbit despre stadiul în care se află proiectele municipalităţii privind achiziţia de autobuze şi microbuze.

Primăria vrea să cumpere cu fonduri proprii trei microbuze, iar printr-un proiect pe fonduri europene alte 10 autobuze. De asemenea, Slatina se află printre municipiile reşedinţă de judeţ pentru care Ministerul Dezvoltării Regionale achiziţionează autobuze electrice, opt astfel de autovehicule urmând să ajungă în Olt.

„Avem trei microbuze pentru Loctrans pentru a treia oară în licitație. La primele două licitații nu s-a prezentat nimeni. Să sperăm că de data aceasta o să le luăm. Mai avem cele 10 autobuze electrice achiziționate de Primăria Slatina pe fonduri europene. Banii sunt alocați pentru Slatina, suntem în perioada de precontractare. Este totul în regulă, trebui doar să treacă anumite termene și să completăm documentația. Mai avem încă 8 autobuze pe Ministerul Dezvoltării. Acolo nu știu cum se mișcă lucrurile, dar ceea ce e sigur sunt cele 10 pe fonduri europene, unde avem banii alocați”, a explicat Emil Moţ.

Comentarii

Redacţia

2019-09-18 15:31:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...