Sănătate

2020-07-01, 09:38:49

Pacienţi COVID-19 din Argeş, aduşi cu elicopterul MAI la Spitalul Municipal Caracal

Spitalul Municipal Caracal, suport COVID-19, a preluat trei pacienţi cu COVID-19, de la unităţi spitaliceşti din Argeş. Numărul mare de infectări din ultima perioadă a dus la depăşirea capacităţii spitalelor din judeţul vecin, pacienţii fiind astfel transferaţi la alte unităţi din ţară.

Trei pacienţi cu COVID-19 au fost aduşi cu elicopterul, marţi, la Spitalul Municipal Caracal, fiind transferaţi din unităţile spitaliceşti din Argeş, a căror capacitate a fost depăşită ca urmare a exploziei de cazuri din ultimele zile.

Unul dintre cei trei pacienţi transferaţi la Spitalul Municipal Caracal, suport COVID-19, se află în stare gravă, fiind intubat şi ventilat mecanic.

Capacitatea Spitalului Municipal Caracal în tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus este de 300 de locuri. Prin urmare, este posibil ca numărul pacienţilor cu COVID-19, transferaţi din alte judeţe, la spitalul caracalean, să crească. 

Comentarii

Redacţia

2020-07-01 09:38:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...