Sport

2019-12-06, 14:14:24

Ostase a pus umărul la calificarea României în grupele principale ale Campionatului Mondial. Două goluri reuşite de pivotul Slatinei în victoria cu Ungaria

Naţionala de handbal feminin a României a obţinut o victorie incredibilă în faţa Ungariei, scor 28-27, şi s-a calificat în grupele principale la Campionatul Mondial din Japonia. Pivotul echipei CSM Slatina, Lorena Ostase, şi-a trecut în cont două goluri în meciul decisiv pentru accederea în Main Round.

România a învins dramatic Ungaria, 28-27, după ce fusese condusă timp de 58 de minute, calificându-se în grupele principale la Campionatul Mondial de Handbal. Tricolorele au recuperat fabulos un deficit de şase goluri la pauză, după o primă repriză modestă, Cristina Neagu înscriind golul victoriei de la 7 metri, în ultimele secunde ale partidei.

România s-a calificat astfel în primele 12 echipe ale lumii, terminând pe locul 3 în Grupa C. Echipa lui Ryde are asigurate încă trei partide în Japonia, în dauna Ungariei, însă nu pleacă şi cu puncte spre Main Round, după ce a fost învinsă atât de Spania, cât şi de Muntenegru. 

Pivotul echipei CSM Slatina, Lorena Ostase, a contribuit în victoria incredibilă cu Ungaria, reuşind să marcheze două goluri.

Au marcat în victoria cu Ungaria: Neagu 10 (9/9 de la 7 m), Iuganu 6, Seraficeanu 5, Ostase 2, Pintea 2, Perianu 2, Pristăvița un gol.

Comentarii

Redacţia

2019-12-06 14:14:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...