Comentariul Gazetei

2019-06-03, 15:07:22

Orăşean turbat sau liniştit la ţară?

O fostă colegă din şcoala generală postează frecvent poze cu ea şi copiii dintr-o comună din Teleorman. După ce a lucrat câţiva ani peste hotare, bruma de bănuţi pe care a economisit-o a investit-o într-o casă în comuna teleormăneană. Nici măcar nu ştiu dacă localitatea este racordată la apă! Am dedus că s-a stabilit acolo şi multă vreme am judecat alegerea ei şi a familiei. Să aleagă să trăiască izolat, într-o comună!

Treptat însă mi-am schimbat această opinie. Pare a fi fericită, petrece mult timp cu copiii şi duce un trai decent. Nu o mai judec şi încep să cred că are chiar o viaţă liniştită! De ce viaţa mea ar fi mai bună ca a ei!? Viaţa mea de orăşean turbat, permanent stresat!

Cred că nu aş putea locui în mediul rural permanent! Agitaţia este ca un drog pentru mine. Însă mi-ar plăcea să muncesc în oraş şi să mă retrag după program în locul verde, la o aruncătură de băţ de agitaţia urbană. Totodată, pentru copii accesul la învăţământ de calitate ar fi important! Nu aş putea să mă retrag definitiv în mediul rural, însă îmi surâde ideea unor veri liniştite într-o curte mare şi verde!


Comentarii

Redacţia

2019-06-03 15:07:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...