Politică

2018-03-17, 14:14:53

Oprescu: „Cred cu convingere că viitorul preşedinte al României va fi dat de Alianţa PSD-ALDE”

Preşedintele CJ Olt, lider executiv al organizaţiei judeţene a PSD, a declarat, sâmbătă, în cadrul Conferinţei de alegeri ala ALDE, că viitorul şef al statului va fi dat de social-democraţi şi liberalii lui Tăriceanu.

Oprescu a subliniat buna colaborare dintre PSD şi ALDE, la nivel judeţean, exprimându-şi speranţa că acest lucru se va vedea anul viitor, la alegerile europarlamentare şi la cele prezidenţiale.

„Vă mulţumesc pentru invitaţie, înseamnă mult pentru noi. Înainte de a vă ura succes în desfăşurarea acestei conferinţe vreau să vă mulţumesc - şi în special domnului deputat Mihai Niţă - pentru colaborarea pe care am avut-o în cadrul alianţei, a fost o colaborare bună. De fiecare dată când am stabilit lucruri importante, ne-am şi ţinut de cuvânt şi n-a fost nevoie să semnăm niciun fel de act. Eu sper să avem o colaborare frumoasă, în continuare, ne aşteaptă un an 2019 dificil, cu două examene grele, europarlamentarele şi prezidenţialele şi cred cu convingere că viitorul preşedinte al României va fi dat de Alianţa PSD-ALDE. Sper să avem o colaborare destul de lungă şi fructuoasă”, a declarat Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2018-03-17 14:14:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...