Comentariul Gazetei

2019-05-08, 15:17:25

Onoarea domnului Roşu de la ALDE (fost PNL)

„Eu m-am retras din viaţa politică!”, îmi declara, în toamna anului trecut, seniorul Aurel Roşu, atunci când l-am întrebat dacă sunt adevărate zvonurile că pleacă de la PNL la ALDE şi, dacă da, din ce motiv. Dumnealui mi-a ţinut o prelegere despre onoare, despre libertate şi mi-a lăsat de înţeles că „mocirla politică” este sub demnitatea sa.

Dar lunile au trecut şi, mai alaltăieri, văd pe Facebook nişte fotografii cu domnul Aurel Roşu împărţind de zor pliante cu candidaţii ALDE la europarlamentarele din 26 mai. Curios din fire, intru pe contul politicianului şi văd doar distribuiri cu ALDE, cu domnul Tăriceanu, fotografii de la diverse acţiuni ale partidului şi alte asemenea. Deci, cum a rămas cu onoarea? Cum e cu retragerea din viaţa politică?
Rămâne cum am stabilit! Domnul politician PNL a trecut la ALDE în speranţa că sălăşluirea în arcul Puterii n-are cum să-i facă rău. Dar, totuşi, ce frumos suna declaraţia asta a lui Aurel Roşu: „Eu m-am retras din viața politică. Rămân liberal până voi muri”.

Nu vreau să-l critic în vreun fel pe domnul politician cu privire la alegerea făcută. Nici nu mă supăr şi cred că nici surprins n-am mai fost. Adicălea, cum să te mai surprindă ceva când cei care au tăiat pensii şi salarii în România, care au privit cum se instaurează un regim de poliţie politică au devenit deodată liberali şi frecventabili. Cum să te mai surprindă ceva când luceferii Opoziţiei sunt Victor Ponta şi Traian Băsescu, iar alternativa lor e unul Cioloş, care nu înţeleg de ce e prezentat drept un bun naţional pentru că atât cât a fost premier n-a făcut nimic.
Aşa că ce să mai vorbim de onoare...

Comentarii

Redacţia

2019-05-08 15:17:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...