Comentariul Gazetei

2019-11-28, 13:20:59

Onanist fiind, a vrut şi el

Mi se face scârbă numai când mă gândesc ce au păţit fetele răpite, bătute şi violate de moşneagul din Caracal. Miercuri, am aflat că a avut şi un complice, un pierde vară, fără şcoală, fără familie. Bărbatul de 46 de ani, un apropiat al lui Dincă, a fost reţinut de procurorii DIICOT. A văzut victima, pe Luiza Melencu, a salivat şi i-a cerut voie lui Dincă. Onanist fiind, a vrut şi el. Mă gândesc cu groază prin ce chinuri a trecut fata, câtă umilinţă a îndurat.

Dincolo de cazul şocant de la Caracal, mă revoltă şi violul de la Brăila. O fetiţă de 10 ani a fost răpită şi violată de doi bărbaţi, unul de 20 şi altul de 30 de ani. Când a fost luată de pe stradă, fetiţa ar fi strigat după ajutor, dar trecătorii ar fi ignorat totul. Animalele au bătut fetiţa cu pumnii şi cu picioarele şi au supus-o la perversiuni sexuale. Când s-au plictisit de ea, au abandonat-o în stradă.

Mi se pare incalificabil numai să te gândeşti intim la un copil. Numai o minte bolnavă poate să facă aşa ceva. Pedepse dure pentru cei doi de la Caracal şi pentru cei doi de la Brăila. Şi în puşcărie tot onanişti vor fi. Din câte am auzit, abuzatorii de copii sunt aspru pedepsiţi şi de colegii de celulă.

Comentarii

Redacţia

2019-11-28 13:20:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...