Actualitate

2019-07-30, 14:11:06

Oltenii mai au la dispoziţie două zile pentru declararea veniturilor din ţară şi din străinătate

Doar două zile mai au la dispoziţie olteni ca să-şi depună Declaraţia unică la Fiscul oltean. Aceştia trebuie să-şi declare veniturile realizate atât în ţară, cât şi peste hotare.

Reprezentanţii Fiscului oltean reamintesc oltenilor că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este 31 iulie.

Prin acest formular se declară, după caz:
- impozitul pe veniturile realizate din România sau/și din străinătate în anul 2018;
- impozitul pe venitul estimat a se realiza din România în anul 2019 sau impozitul aferent normei de venit;
- venitul estimat pentru încadrarea ca plătitor de contribuții sociale pentru anul 2019 și, după caz, contribuțiile sociale datorate în anul fiscal 2018.

Declarația unică se poate depune prin serviciul Spațiul Privat Virtual sau poate fi transmisă ANAF prin intermediul serviciului „Depunere declarații”, disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro, pe baza unui certificat digital calificat.

De asemenea, „Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice” se poate transmite și prin poștă sau se poate depune la sediul unităților fiscale.

Comentarii

Redacţia

2019-07-30 14:11:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...