Sănătate

2019-07-19, 12:01:41

Oltenii îşi vor putea face analize medicale gratuite în două laboratoare noi din Balş şi Slătioara

Noi furnizori de servicii medicale vor intra în relaţie contractuală cu CAS Olt. Astfel, oltenii îşi vor putea face analize medicale gratuite în două laboratoare deschise la Slătioara şi Balş. În oraşul de pe Olteţ exista un singur laborator de analize medicale acreditat de CAS Olt, iar zeci de persoane erau nevoite să stea la cozi interminabile pentru acest tip de investigaţii.

Preşedintele CAS Olt, Florin Ciocan, a precizat că aceste laboratoare vor putea oferi servicii medicale gratuite de la 1 august.

„În privinţa cabinetelor de analize medicale de laborator, avem un furnizor nou  în Balş. Oamenii se plângeau că în oraş este un singur furnizor de paraclinice şi erau nevoiţi să stea la cozi. Astfel, va apărea un al doilea furnizor de servicii medicale paraclinice în Balş. Laboratorul care era deja la Balş va încheia act adiţional cu nou, furnizorul nou va încheia contract. Va mai apărea un nou furnizor de paraclinice la Slătioara. Se vor face doar analize medicale de laborator, nu şi imagistică. Cele două laboratoare vor începe să furnizeze servicii medicale de la 1 august”, a spus Florin Ciocan.


Comentarii

Redacţia

2019-07-19 12:01:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...