Actualitate

2017-09-14, 12:53:59

Oltenii chemaţi de Fiscul oltean la o şedinţă pentru clarificări pe tema „plata defalcată a TVA”

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt va organiza joi, 21 septembrie, o întâlnire cu contribuabilii olteni. Specialiştii olteni vor să le ofere clarificări referitoare la plata defalcată a TVA.

Şedinţa va avea loc la sediul Fiscului oltean din Slatina, de pe strada Arcului, în sala de şedinţe, joi, începând cu ora 10.00.

Specialiştii olteni vor să abordeze şi tema „Spaţiul Privat Virtual- modalităţi de înregistrare, facilităţi înrolare în Spaţiul Privat Virtual”.

Pentru a participa la această întâlnire, contribuabilii din judeţ trebuie să se programeze pe site-ul ANAF, accesând link-ul https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Comentarii

Redacţia

2017-09-14 12:53:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro