Agricultură

2019-12-12, 22:33:03

Olteanul Adrian Chesnoiu nu mai e director la AFIR

Directorul general al Agenţiei de Finanţare a Investiţiilor Rurale (AFIR), olteanul Adrian Chesnoiu, a fost delegat de ministrul Agriculturii, la Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice şi Medicinale Buzău, pentru coordonarea activitatii si dezvoltarea unei noi strategii de dezvoltare a Băncii.


Potrivit unui comunicat AFIR, mutarea se face începând cu data de 13 decembrie.

„Vă mulțumesc tuturor pentru activitatea desfășurată împreună, pentru implicarea si profesionalismul de care am dat cu totii dovadă în acești 3 ani! Rămân în continuare directorul general, dar pentru moment s-a considerat că datorită performanțelor avute voi aduce un plus de valoare agriculturii românești prin delegarea la Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice și Medicinale Buzău.

Ca atare, mă simt onorat și mândru că astăzi conduc cea mai importantă Agenție din cadrul MADR, că împreună am adus România de la locul 24 pe locul 3 în Europa ca nivel de absorbție și vă doresc să avem în continuare cel puțin aceleași rezultate remarcabile ca cele obținute împreună!

Vă urez Sărbători Fericite și Binecuvântate!”, a tinut sa precizeze Adrian Chesnoiu, director general AFIR.

Potrivit unor surse, în locul lui Chesnoiu la conducerea AFIR va fi numit Sorin Radu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Comentarii

Redacţia

2019-12-12 22:33:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...