Sport

2015-05-04, 17:18:05

Olteanca Florentina Caminescu, medaliată cu argint la CE de kaiac-canoe

Campionatele Europene de kaiac-canoe se desfăşoară în aceste zile la Racice (Cehia). Dintre cei 846 de reprezentanţi ai 35 de naţiuni figurează şi 18 sportivi şi sportive din ţara noastră.

Aceştia sunt antrenaţi de Vasile Ştefan, kaiac, Sidor Liferi, canoe, şi Bebe Alexandru Zabet, feminin. La această competiţie este reprezentat şi judeţul nostru. Printre cei 18 români participanţi se află şi olteanca Florentina Caminescu, sportivă care a reuşit să obţină şi o medalie. Aceasta a intrat în posesia medaliei de argint în proba de kaiac simplu, pe distanţa de 1.000 de metri. Caminescu s-a aflat tot timpul în plasa campioanei olimpice Franziska Weber, din Germania, însă nu a reuşit să o învingă pe aceasta.


Medalia de bronz a acestei probe i-a revenit italiencei Irene Burgo. Sportiva născuta pe 31 iulie 1994, în comuna Rusăneşti, din judeţul Olt, a fost descoperită de profesoara Ana Maria Gheară şi de profesorul Gabriel Olteiu, activând în perioada junioratului la clubul CSS Turnu Magurele. În prezent, Florentina Caminescu este componentă a clubului Steaua.

Comentarii

Redacţia

2015-05-04 17:18:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...