Actualitate

2019-02-11, 14:42:31

Olt: Peste 32% dintre vehiculele verificate de RAR, neconforme

Peste 32% dintre vehiculele verificate în trafic de inspectorii RAR, în judeţul Olt, în decursul anului trecut, au fost neconforme, iar trei dintre acestea.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Registrul Auto Român (RAR), 1.522 vehicule au fost verificate, anul trecut, în judeţul Olt. Dintre acestea, 32,52% erau neconforme, iar trei mașini prezentau pericol iminent de accident.

Totodată, 1,71% dintre vehicule prezentau probleme legate de inspectia tehnică periodică - ITP fals, expirat sau anulat.

„În urma controalelor mixte desfășurate de RAR și Poliția Rutieră, în anul 2018 au fost aplicate 151 de amenzi contravenționale şi au fost retrase 231 de certificate de înmatriculare. În situația în care una dintre măsurile luate a fost reținerea certificatului de înmatriculare, acesta poate fi redobândit numai după efectuarea unei inspecții tehnice specifice la reprezentanțele RAR din țară”, se mai arată în comunicatul citat.

La nivel naţional, aproape 3.500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente.


Comentarii

Redacţia

2019-02-11 14:42:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...