Învăţământ

2019-04-04, 11:30:49

Olt: Aproape 900 de locuri au rămas libere, după prima etapă de înscriere în învăţământul primar

Aproape 900 de locuri au rămas neocupate, în şcolile din judeţul Olt, după prima etapă de înscriere la învăţământul primar.

Potrivit informaţiilor remise de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Olt, cele mai multe locuri libere sunt la Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Caracal – 32, Şcoala Scărişoara -27, Liceul „Ioniţă Asan” Caracal - 16, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Balş - 13, Liceul „Tudor Vladimirescu” Drăgăneşti Olt - 13.

Marţi a început a doua etapă rezervată completării/depunerii/validării cererilor-tip de înscriere în învăţământul primar, care se adresează copiilor care nu au fost înscrişi/nu au participat în prima etapă, cererile fiind completate din nou, în funcţie de locurile disponibile. Această etapă se încheie pe 8 aprilie.

Listele finale vor fi afişate în data de 11 aprilie. Totodată, în săptămâna 12-19 aprilie, inspectoratele şcolare vor centraliza şi soluţiona cererile părinţilor/tutorilor legal instituiţi/reprezentanţilor legali ai copiilor care nu au fost încă înscrişi în vreo unitate de învăţământ, având în vedere, cu prioritate, interesul educaţional al copilului.

Comentarii

Redacţia

2019-04-04 11:30:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...