Sport

2020-09-21, 14:20:57

Oliwer Dobre a cucerit un nou titlu naţional. Fiica sa a urcat şi ea pe podium

În weekend, la Brăila, s-a desfăşurat o nouă ediţie a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional. Oliwer Dobre a cucerit un nou titlu de campion, în proba de fuku-go, şi o medalie de bronz la kumite individual. De asemenea, fiica sa, Iris Dobre, a cucerit medalia de bronz în proba kata. Cei doi sunt componenţi ai lotului naţional, care va participa, în luna decembrie, la Campionatul Mondial din Cehia.

Oliwer Dobre a cucerit un nou titlu naţional în proba de fuku-go. Cel mai longeviv sportiv al karateului românesc a mai cucerit, de asemenea, o medalie de bronz la kumite. De asemenea, fiica sa, Iri Dobre, care-i calcă pe urme, a obţinut medalia de bronz la kata.

„Înca un motiv de bucurie este şi faptul ca am reuşit să mă menţin în formă, chiar dacă ne-am aflat în criza aceasta globală, şi că am reuşit să particip la o competiţie naţionala şi oficială alături de Iris.  Chiar dacă ea nu a urcat pe prima treaptă a podiumului, sunt fericit ca a urcat pe el, şi mai mult de atât, că aparticipat, ceea ce mă face extrem de mândru de fiica mea. eEte un drum pe care acum începe să păşească şi ştim cu totii ca este lung si anevoios, plin de bucurii şi tristeţi, de sacrificii, de dezamagiri si tot ceae intâlneşti în sport. Dar, toate astea te fac să te cunoşti pe tine depăsindu-le, şi asta de duce la succes. Nimic nu m-ar fi condus către succes în munca mea, fără ajutorul si poveţele maestrului meu, sensei Ilie Dobre”, a declarat Oliwer Dobre.

Oliwer Dobre şi Iris Dobre fac parte din loturile de karate ale României, iar în luna decembrie vor participa la Campionatul Mondial, care se va desfăşura în Cehia. 


Comentarii

Redacţia

2020-09-21 14:20:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...