Social

2019-08-14, 12:41:04

Olanda caută culegători de fructe. Se cer cunoştinţe de română sau engleză

Olanda caută, prin serviciul EURES, culegători de fructe. Ora este plătită cu aproape 10 euro, iar contractul de muncă este pe o perioadă de până la un an, cu posibilitate de prelungire. Oltenii sunt avantajaţi, deoarece limba solicitată de angajator este româna.

Se lucrează la culegerea merelor şi perelor, sortarea fructelor în tăvi, cutii sau containăre, ţinând cont de calitatea fructelor. Programul de lucru este de la 6.30, până la 17.00, aproximativ 42 de ore pe săptămână. Nu se lucrează duminica.

Se caută persoane organizate, ordonate, flexibile şi motivate să presteze o muncă bună. Experienţa constituie avantaj, dar nu este necesară. Cât priveşte limba străină, angajatorul solicită cunoştinţe de română sau engleză.

Cazarea se asigură în dormitor comun sau privat, complet mobilat, contra sumei de 80 de euro pe săptămână, toate utilităţile fiind incluse în preţ. Asigurarea medicală este plătită de angajator, costul pentru fiecare muncitor în parte fiind de 3,02 euro. 

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. Oferta de muncă este valabilă până pe data de 15 septembrie.


Comentarii

Redacţia

2019-08-14 12:41:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...