Eveniment

2019-02-07, 09:12:10

Ofiţerul din cadrul Şcolii de Poliţie, transferat la Matei Balş, a murit

Bărbatul de 51 de ani, profesor în cadrul Şcolii de Poliţie Slatina, a murit aseară, la câteva ore după ce fusese transferat la Institutul „Matei Balş” Bucureşti.

Ieri, Spitalul Slatina a obţinut acordul Institutului „Matei Balş” pentru transfer. Deşi starea pacientului era delicată, având nevoie de ventilaţie mecanică, după-amiază, bărbatul a ajuns în Bucureşti. Singura lui şansă era conectarea la un plămân artificial, aparatură existentă doar la Matei Balş. Din păcate, în jurul orei 22.00, poliţistul a murit.

Angajatul Şcolii de Poliţie s-a prezentat în urmă cu o săptămână la Spitalul Slatina, cu o stare generală alterată, fiind interat direct în Secţia de Terapie Intensivă.

Bărbatul a fost diagnosticat cu bronhopneumonie, dar şi suspect de gripă. Deşi testul rapid a confirmat prezenţa virusului gripal, Institutul Cantacuzino a infirmat gripa.Comentarii

Redacţia

2019-02-07 09:12:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...