Sport

2017-04-20, 13:14:33

Oficial Voinţa Băbiciu: „AS Milcov a fost ajutată de arbitri, dar golurile le-am primit pe greşeli”

Voinţa Băbiciu a suferit prima înfrângere din acest retur, chiar pe teren prorpiu, în jocul cu AS Milcov, scor 1-2. Oficialii ocupantei locului al treilea în clasamentul Ligii a IV-a s-au arătat nemulţumiţi de arbitraj.

Delegatul echipei Voinţa Băbiciu, George Guţă, consideră că formaţia pregătită de Ionuţ Tache a fost favorizată de arbitri.

„Nu este meritată victoria celor de la AS Milcov. Au fost ajutaţi de arbitri. Golurile au fost primite pe greşeli personale, dar au fost multe fauluri nesancţionate, multe lovituri libere în favoarea lor. Trebuie să recunoaştem că am şi ratat mult, dar acesta este fotbalul. Nu cred că mai avem şanse la primul loc, poate la locul al doilea, însă va fi greu, Juventus Slatina are o echipă bună”,
a precizat oficialul celor de la Voinţa Băbiciu, George Guţă.

Voinţa Băbiciu: Iustin Dinu, Costel Plecan, Bogdan Rădulescu, Ion Chirca, Zamfir, Tudor Dumbravă, Marian Preda, Claudiu Bica, Cosmin Stoian, Ionuţ Holtea, Ovidiu Cojocaru. A mai evoluat Andrei Costea.
 

Comentarii

Redacţia

2017-04-20 13:14:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro