Social

2018-06-12, 12:04:31

Ofertă de muncă în străinătate pentru olteni. 150 de locuri în industria alimentară din Olanda

O companie din Olanda caută, printre olteni, lucrători în domeniul industriei alimentare. Sunt puse la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unei slujbe 150 de locuri de muncă. Contractul este pe şase luni, perioada iunie-decembrie. Se caută lucrători în bucătărie, manipulant mărfuri, stivuitorist, muncitori necalificaţi şi lucrători la banda de producţie.

Cei care aplică pentru cele 30 de locuri de muncă la banda de producţie trebuie să aibă învăţământul obligatoriu şi cunoştinţe minime de limba engleză. Nu se cere experienţă. Se lucrează la o linie de producţie, fileuri de pui şi păsări, finisări, ambalări şi alte lucrări de producţie pentru supermarketuri. Se lucrează 35-45 de ore pe săptămână, iar câştigurile sunt de aproximativ 9 euro pe oră. Angajatorul oferă cazare contra sumei de 84 de euro pe săptămână.

Persoanele intresate de cele 30 de locuri de lucrători în bucătărie trebuie să aibă experienţă minimum un an, dar şi permis de conducere categoria B. Se lucrează într-o companie care produce mâncare gata preparată şi salate. Sarcinile includ cântărirea şi ambalarea legumelor, orez, paste, pui etc., în cutii, pe o linie de producţie. Se lucrează 36-40 de ore pe săptămână, câştigurile fiind în jur de 10 euro pe oră. Cazarea este, de asemenea, contra sumei de 84 de euro pe săptămână.

Cele 30 de locuri de muncă destinate muncitorilor necalificaţi necesită îndemânare, motivaţie pentru a presta o muncă de calitate, disponibilitate de a lucra la temperaturi scăzute, dar şi permis de conducere categoria B. Se lucrează într-o companie care prelucrează şi ambalează carne de pasăre. Salariul este de 10,12 euro brut pe oră, iar cazarea este contra sumei de 84 de euro pe săptămână.

Cei care optează pentru cele 30 de locuri manipulant marfă lucrează la colectarea comenzilor utilizând căşti şi scaner. Prin căşti obţin informaţii legate de identificarea produsului, care va fi găsit în depozit şi încărcat pe palţi. Se lucrează 40-45 de ore săptămânal, ora fiind plătită cu aproximativ 10 euro.

Cele 30 de locuri de muncă de stivuitorist necesită şcoală profesională, exeprienţă de un an, şi autorizaţie pentru stivuitor. De asemenea, se cere permis de conducere categoria B, iar lucrătorii nu trebuie să aibă contraidicaţie de a lucra la temperaturi scăzute. Se încarcă şi se descarcă mărfurile, iar în caz de necesitate acest lucru se face manual. Ora este plătită cu 10,29 de euro.

Persoanele interesate de cele 150 de locuri de muncă din Olanda se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt.Comentarii

Redacţia

2018-06-12 12:04:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...