Comentariul Gazetei

2019-06-07, 14:34:19

Oare mai putem opri tăvălugul generat de noi!?

Natura nu ne mai suportă! Ne dă semnale zi de zi. Tornadă în România, valuri de inundaţii în ultimele zile, temperaturi anormale pentru o anumită perioadă, grindină cât oul de porumbel, alunecări de teren. Toate sunt mesaje din partea plantei noastre pe care am sufocat-o. Apele sunt pline de pet-uri, pădurile sunt la pământ. Construim acolo unde nu trebuie, distrugem specii de animale doar pentru distracţie sau faimă, intervenim în ecosistemele terestre.

Lucrurile vor deveni şi mai grave, dacă noi nu ne oprim! Natura va reacţiona şi mai agresiv.

Omenirea a progresat în dauna naturii. Nu am ştiu până acum să progresăm şi protejând natura. Multe lucruri făcute pentru confortul nostru distrug mediul!

Oare mai putem opri tăvălugul generat de noi!? Oamenii de ştiinţă vorbesc despre efectele poluării în termeni tot mai duri, însă măsurile luate par a fi ca o picătură într-un ocean!

Comentarii

Redacţia

2019-06-07 14:34:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...