Social

2022-05-06, 13:54:27

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii din Olt, în staţiunile Olăneşti, Felix sau Căciulata

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii din Olt, în staţinile Olăneşti, Căciulata, Felix sau Covasna. Sejurul începe în perioada 26-28 mai, iar pentru un bilet de tratament, pensionarii achită jumătate din cuantumul pensiei.

Casei Judetene de Pensii Olt i-au fost repartizate un numar de 110 bilete de tratament balnear aferente seriei a 6-a din care, 88 de bilete au fost alocate in mod automat pe baza cererilor depuse de catre persoanele interesate.

Data de prezentare în staţiune pentru biletele din aceasta serie este in perioada 26 - 28 mai.

Cele mai multe bilete sunt repartizate astfel:

-             34 bilete în stațiunea Olanesti;

-             10 bilete în stațiunea Covasna;

-             8 bilete în stațiunea Felix;

-             5 bilete în stațiunea Caciulata.

Lista cererilor aprobate este afisata la sediul CJP Olt cat si pe pagina de internet a institutiei si se pot ridica pana la data de 18 mai, inclusiv. Redistribuirea biletelor de tratament va avea loc la data de 23 mai 2022.

Un numar de 22 de bilete au ramas disponibile în staţiuni precum Amara, Bala, Buzias, Moneasa sau Pucioasa. Acestea vor fi distribuite prin solicitare directă personelor care se prezintă la sediul Casei de Pensii Olt.

 

 

 

Comentarii

Redacţia

2022-05-06 13:54:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...