Actualitate

2015-09-27, 14:57:44

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionari

De astăzi şi până pe 7 octombrie anul curent, pensionarii care au solicitat bilete de tratament pentru seria a XVI-a sunt aşteptaţi la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Olt să achite sau să ridice gratuit tichetele, prezentarea în staţiune fiind în intervalul 14-17 octombrie 2015.

Casa Naţională de Pensii a alocat judeţului Olt, în sistem informatic, nu mai puţin de 190 de bilete persoanelor care au depus cereri pentru această serie de tratament. Potrivit directorului executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache, biletele vor fi puse în vânzare, începând chiar de astăzi, 28 septembrie 2015.

 

„Biletele se vând în zilele de luni şi miercuri, între orele 8.00 şi 16.30 până pe data de 7 octombrie, inclusiv”, a precizat Smarandache.

 

Tichetele de tratament din seria a XVI-a neridicate până în data de 7 octombrie 2015 vor fi considerate disponibile urmând a fi afişate pe site-ul şi la sediul instituţiei în data de 9 octombrie şi vândute în data de 12 octombrie persoanelor care se vor prezenta la ghişeu.

 

Staţiunile unde pot merge pensionarii olteni în această perioadă sunt: Olăneşti, Căciulata, Herculane, Călimăneşti, Govora, Covasna, Felix, Amara, Bala Buziaş, Mangalia, Pucioasa, Slănic-Prahova, Tuşnad, Vatra Dornei şi Moneasa. Cele mai solicitate staţiuni, pentru această serie, sunt: Olăneşti, fiind alocate 46 de bilete, urmată de Căciulata, cu 26 de locuri, şi Herculane, cu 25 de locuri.

Comentarii

Redacţia

2015-09-27 14:57:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro