Social

2019-06-27, 10:37:30

O nouă serie de bilete de tratament la mare şi munte pentru pensionarii olteni. Cele 225 de bilete au data de plecare în staţiune 18-23 iulie

Avalanşă de bilete de tratament pentru pensionarii din judeţul Olt. 225 de tichete au fost atribuite vârstnicilor care doresc să se trateze la preţ redus în staţiunile balenoclimaterice din ţară. Oferta este variată, pe lista staţiunilor aflându-se litoralul românesc, dar şi zona montană, atât de căutată în perioada verii de pensionarii olteni.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției diagrama de alocare a biletelor de tratament din cadrul seriei a IX-a. Cele 225 de bilete au data de plecare în stațiune în perioada 18-23 iulie şi sunt repartizate astfel: 12 bilete în stațiunea Amara, zece bilete în stațiunea Bala, opt bilete în stațiunea Buziaș, 15 bilete în stațiunea Căciulata, 13 bilete în stațiunea Călimănești, 18 bilete în stațiunea Covasna, nouă bilete în stațiunea Eforie Nord, 14 bilete în stațiunea Felix, 25 bilete în stațiunea Govora, 18 bilete în stațiunea Heculane, cinci bilete în stațiunea Mangalia, trei bilete în stațiunea Neptun, 45 de bilete în stațiunea Olanesti, două bilete în stațiunea Pucioasa, 14 bilete în stațiunea Saturn, două în stațiunea Sinaia, două în stațiunea Slănic Moldova, două bilete în stațiunea Slănic Prahova, patru bilete în stațiunea Techirghiol, două bilete în stațiunea Tușnad, două bilete în stațiunea Vatra Dornei.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt în zilele de luni și miercuri până în data de 8 iulie, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 9 iulie și se vor vinde în data de 10 iulie.

Pentru un bilet de tratament, pensionarii achită jumătatea din contravaloarea pensiei.
                                   

Comentarii

Redacţia

2019-06-27 10:37:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...