Sănătate

2019-03-20, 18:32:10

O fetiţă din Slatina a murit din cauza gripei porcine

O fetiţă de un an şi cinci luni din Slatina a murit, astăzi, din cauza gripei porcine. Minora a fost internată pe 13 martie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, având şi boli asociate. Copilul a fost diagnosticat cu virusul gripal tip A, subtip H1.

O săptămână a zăcut fetiţa pe patul de spital din Craiova, însă, în ciuda eforturilor medicilor, aceasta a murit în cursul zilei de astăzi.

Potrivit unor surse din cadrul DSP Olt, copilul suferea şi de alte boli asociate.

„Fetiţa era domiciliată în Slatina şi are un an şi cinci luni. Minora a fost internată direct la Spitalul nr. 1 din Craiova, pe 13 martie, cu diagnosticul de pneumonie acută, insuficienţă respiratorie severă, rinofaringită acută, convulsii febrile. Avea şi diabet de tip 1. Medicii de la Craiova au prelevat probe pentru determinarea virusului gripal. Astfel, s-a confirmat prezenţa virusului gripal tip A, subtip H1", spun surse din cadrul DSP Olt.

Este al optulea deces de la nivelul judeţului din cauza gripei, în acest sezon rece.

Comentarii

Redacţia

2019-03-20 18:32:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...