Actualitate

2017-04-18, 13:20:45

O fetiţă a venit pe lume în a doua zi de Paşte, la SJU Slatina. Bebeluşul a adus bucurie într-o familie din Morunglav

Un singur bebeluş a venit pe lume în cele două zile de sărbătoare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. O fetiţă de 3,400 kilograme a fost născută duminică spre luni, la ora 03.02, întregind o familie din Morunglav.

O femeie din Morunglav, mamă a doi copii, a născut, duminică spre luni, prin cezariană o fetiţă de 3,400 de kilograme. Fetiţa care a fost luată în grijă de medicii slătineni este sănătoasă şi s-a adaptat bine după naştere.

Şefa Secţie de Neonatologie a Spitalului Judeţena de Urgenţă Slatina, medicul Lucica Alexe, observă în fiecare an o scădere a numărului de naşteri.

„Un singur bebeluş s-a născut zilele acestea, duminică spre luni. O femeie din Morunglav a născut prin cezariană al treilea copil. Bebeluşul a fost la termen şi a primit nota nouă la naştere, cu o greutate de 3,410 kilograme. Din păcate, este singurul copil care s-a născut zilele acestea, nu sunt naşteri deloc. An de an înregistrăm tot mai puţine naşteri”, a spus Lucica Alexe.

Comentarii

Redacţia

2017-04-18 13:20:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro