Sănătate

2017-04-20, 16:45:05

O femeie din Laloşu-Vâlcea şi-a omorât nou-născutul aruncându-l în hazna. Fapta abominabilă a fost descoperită de medicii Spitalului Slatina, care au anunţat poliţia

O femeie din localitatea Laloşu, judeţul Vâlcea, şi-a aruncat copilul nou-născut la WC-ul din curte, chiar luni, în a doua zi de Paşte, abominabila faptă fiind descoperită, marţi, după ce femeia a ajuns la Spitalul Slatina, cu dureri abdominale. Ea a rămas internată în unitatea medicală, fiind cercetată pentru omor.

Femeia din comuna vâlceană Laloşu s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina, marţi după-amiază, la nici 24 de ore după ce născuse şi îşi aruncase pruncul la WC. Ea acuza dureri abdominale şi a ales să vină la unitatea medicală olteană dat fiind că între Laloşu şi Slatina sunt doar aproximativ 50 de kilometri.

Medicii slătineni şi-au dat seama că femeia născuse şi au anunţat poliţiştii. Se pare că ea nu se afla la prima naştere.

„Marţi după-amiaza, s-a prezentat o femeie cu semne de lehuzie imediată, evidentă, cu hemoragie. Naşterea se întâmplase în mai puţin de 24 de ore. Medicii noştri au anunţat Poliţia Slatina, care la rândul lor i-au anunţat pe cei de la Vâlcea. Pacienta a rămas internată la Spitalul Slatina”,
a declarat directorul medical al Spitalului Slatina, medicul Cătălin Pătru.

Poliţiştii au descoperit, ulterior, fătul în WC-ul din curtea gospodăriei femeii din comuna Laloşu. S-a dispus efectuarea unei necropsii, care a stabilit că pruncul se născuse viu şi sănătos.

Femeia este, în prezent, internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pe numele ei fiind deschis un dosar pentru omor.

„Marţi, femeia s-a dus la Slatina, cu dureri abdominale. Medicii şi-au dat seama despre ce este vorba şi au înştiinţat organele pentru cercetări. În primă fază, poliţiştii au efectuat cercetări pentru lămurirea situaţiei şi stabilirea împrejurărilor în care a decedat nou-născutul. În urma necropsiei, se pare că fătul ar fi fost sănătos, astfel că dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, fapta fiind de competenţa lor. Femeia este cercetată pentru omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, inspectorul Gabriel Popescu.

Comentarii

Redacţia

2017-04-20 16:45:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro