Eveniment

2018-11-23, 11:08:48

O femeie a murit şi cinci persoane au fost rănite într-un incendiu, la fostul sediu al Palatului Copiilor din Slatina

O femeie în vârstă de 80 de ani a murit iar alte două persoane au ajuns la spital, vineri dimineaţa, în urma unui incendiu izbucnit la blocul de locuinţe din Slatina cunoscut drept „Şerpărie”.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că cinci persoane au fost asistate medical la faţa locului, două dintre acestea ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

30 de persoane au ieşit din clădire, la izbucnirea incendiului.

„Este un incendiu la fosta clădire a Palatului Copiilor Slatina de pe strada Drăgănești. 30 de persoane s-au autoevacuat, două persoane au fost evacuate de echipajele de pompieri și o femeie a fost găsită decedată. Cinci persoane asistate medical la fața locului. Două dintre acestea au fost transportate la UPU Slatina”, a declarat Băsăşteanu.

Municipalitatea vrea să demoleze imobilul de pe strada Drăgănești, în care a funcționat în trecut Palatul Copiilor, din zona cunoscută drept „Şerpărie”, pentru că este locuit ilegal de persoane, care fac şi mizerie. Primăria aşteaptă, însă, aviz de la Ministerul Educației pentru preluarea unei părţi din clădire.

Primăria a început discuțiile cu Ministerul Educației pentru preluarea etajelor II și III ale clădirii, însă procesul va fi unul de durată.

Comentarii

Redacţia

2018-11-23 11:08:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...