Sănătate

2020-06-01, 12:40:33

O farmacie vinde Euthyrox doar la pachet cu o cutie de măști la 300 lei

O farmacie din Baia Mare este acuzata ca isi obliga clientii sa cumpere cutii cu masti sanitare la 300 de lei. Mai multi localnici care au fost la farmacie sa isi cumpere Euthyrox au reclamat ca farmacistii le-au conditionat comanda medicamentului si de comanda unei cutii cu masti la 300 de lei.

Potrivit axanews.ro, Euthyrox costa mai putin de 10 lei. Oamenii care au nevoie de acest medicament sunt scandalizati de acest gest, mai ales ca au inceput sa apara si mastile sanitare care costa in jur de 2 lei.

"Cand m-am dus la farmacie mi-au spus ca imi comanda Euthyroxul dar ca trebuie sa comand si o cutie de masti de 300 lei, cu 50 de bucati. Nu se poate asa ceva! Acum gasesti si masti cu 1,5 lei sau 2 lei. Eu trebuie sa dau practic 300 lei ca sa-mi pot lua medicamentul care costa 9 lei! Este o farmacie pe bd. Traian. Farmacista a spus ca poate sa-mi comande, dar depozitul conditioneaza medicamentul de comanda de masti. Nu am patit numai eu asa. Mai am o colega de serviciu careia i s-a intamplat la fel", a declarata o baimareanca, pentru sursa citata.

La randul sau, Colegiul Farmacistilor Maramures a transmis ca astfel de practici sunt de condamnat.

sursa: realitatea.net

Comentarii

Redacţia

2020-06-01 12:40:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...