Sănătate

2020-01-21, 14:47:36

O elevă de clasa pregătitoare din Slatina, depistată cu gripă. Se aşteaptă testele de laborator

O fetiţă din Slatina, elevă la Şcoala „George Poboran” din Slatina, a fost depistată cu gripă, după ce medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina i-au făcut micuţei un test rapid. Probele vor fi trimise pentru confirmare la Institutul Cantacuzino Bucureşti.

Potrivit DSP Olt fetiţa este într-o stare bună, iar copilul nu a rămas internat în spital.

„Fetiţa s-a prezentat la Spitalul Slatina spunând că este răcită. Medicii i-au făcut un test rapid pentru gripă, care a ieşit pozitiv. Pacienta este într-o stare foarte bună, a refuzat internarea. Vom trimite probele pentru confirmare la Bucureşti”, au precizat reprezentanţii DSP Olt.

La începutul acestei săptămâni, o femeie din Slatina a fost diagnosticată cu gripă tip AH3, fiind primul caz confirmat din acest sezon rece. Pacienta a primit îngrijiri medicale de specialitate pe Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Comentarii

Redacţia

2020-01-21 14:47:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...