Comentariul Gazetei

2019-09-27, 14:45:51

O armată de poliţişti, pe urmele adolescenţilor rebeli!

După cazul Caracal, toate dispariţiile, în special de minori, sunt puternic mediatizate. Există această psihoză a răpirilor, însă, ca să fim realişti, ele sunt cazuri izolate. De cele mai multe ori, minorii se plimbă nestingheriţi pe străzi, fără să fi fost victimele vreunei agresiuni.

Ultima ispravă este a unui tânăr de 16 ani, ce a fost găsit în zona blocurilor de lângă Spitalul Slatina. Tatăl minorului i-a pus pe poliţişti pe jar, după ce nu a mai avut niciun semn de la fiul său, acesta părăsind, fără să anunţe, internatul liceului la care învăţa.

Îmi şi imaginez cum o armată de poliţişti l-a căutat pe minor, de teamă ca o nouă tragedie să nu se mai întâmple.

Sunt de acord că toate dispariţiile trebuie să fie tratate cu maximă seriozitate de către poliţişti şi să se plece de la premisa că minorul chiar are probleme şi a fost luat cu forţa de pe străzi. Însă, când se dovedeşte că minorul rebel hoinăreşte de bună voie, acesta să suporte consecinţele. Să fie amendat! De fapt, amenda va fi suportată tot de părinte.   

Trebuie să fie găsită o soluţie pentru aceste false dispariţii, pentru care zeci de poliţişti sunt comasaţi, care se dovedesc a fi o alertă falsă! Astfel, ai un copil rebel, nu-l poţi stăpâni, a apucat pe căi greşite, hoinăreşte pe străzi, tot tu plăteşti!  

Comentarii

Redacţia

2019-09-27 14:45:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...