Administraţie

2019-08-09, 11:52:21

Noul subprefect de Olt depune, luni, jurământul

Florin Dumitru, noul subprefect de Olt, va depune la începutul săptămânii viitoare jurământul pe funcţie, un reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne urmând să fie prezent la Slatina pentru această ceremonie.

Florin Dumitru a fost numit subprefect al județului Olt, joi, decizia Guvernului României fiind publicată în Monitorul Oficial.

Dumitru era funcționar în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Olt, iar în trecut a fost adjunct al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.

Florin Dumitru este susținut de ALDE și a fost numit pe funcția deținută anterior de Radu Ioniță.

Prefectul de Olt, Silviu Neacșu, și subprefectul Radu Ioniță au fost demiși de Viorica Dăncilă, după crimele de la Caracal.

Săptămâna trecută, pe funcţia de prefect de Olt a fost numită Angela Nicolae, care anterior ocupase funcţia de şef al Serviciului Resurse Umane și Managementul Unităților Sanitare din cadrul Consiliului Judeţean Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-08-09 11:52:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...