Administraţie

2018-10-09, 15:46:50

Nou regulament pentru funcţionarea parcării de pe Aleea Rozelor

Un nou regulament de organizare şi funcţionare a Parcării surpaetajate pe strada Aleea Rozelor din Slatina a fost lansat în dezbatere publică de Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP).

Potrivit expunerii de motive, reprezentanţii DASIP au decis să facă unui nou regulament pentru că în cel vechi nu erau prevăzute sancţiuni pentru locatarii care încălcau normele de conduită. Totodată, au fost stabilite perioade pentru depunerea cererilor de atribuire a locurilor de parcare, în prezent acestea fiind depuse pe tot parcursul anului.

În noul regulament, a fost prevăzută şi o procedură de atribuire în cazul vacantării unui loc de parcare. După perioada de transparenţă decizională, proiectul va fi supus aprobării consilierilor locali.

Parcarea etajată de pe strada Aleea Rozelor, din Slatina, care a costat bugetul local 2,2 milioane de lei, fără TVA, a fost recepţionată, pe 29 august 2016, la mai multe luni după ce construcţia a fost finalizată. Întârzierea a fost cauzată de constructor, care a trebuit să facă mai multe lucrări pentru a respecta normele ISU. Construcţia parcării etajate de pe strada Aleea Rozelor a început în anul 2013, pe locul unui fost punct termic din municipiu.

Comentarii

Redacţia

2018-10-09 15:46:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...