Sănătate

2017-04-07, 11:41:28

Note mici pentru candidaţii înscrişi la concursul pentru şefia DSP Olt. Toţi cei patru olteni au fost respinşi

Cei patru candidaţi olteni înscrişi la concursul organizat de ANFP pentru ocuparea postului de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Olt nu au obţinut note de trecere la prima probă. Cea mai mare notă a fost obţinută de medicul Talia Cincă, 47,2, directorul interimar al instituţiei din judeţ.

DSP Olt nu va avea nici de această dată director cu concurs, după ce toţi cei patru candidaţi au picat examenul organizat de ANFP.

Astfel, cea mai mare notă a fost obţinută de medicul Talia Cincă, 47,2, fiind urmată de Livia Teleu, cu 39,8 puncte, Viorel Ionescu, 13 puncte, iar cea mai mică notă aparţine lui Andrei Iordache, care a fost notat doar cu şapte puncte.

Astfel, niciun candidat din judeţ care a râvnit la postul de conducere din fruntea DSPOlt nu a reuşit să acceadă în faza superioară a concursului, la interviu, pentru că aceştia aveau nevoie de minimum 70 de puncte.

Candidaţii nemulţumiţi pot face contestaţie în cel mult 24 de ore, dar este greu de crezut că notele obţinute ar putea fi modificate.

Din cei 37 de candidaţi înscrişi pentru ocuparea posturilor de conducere vacante de director de la nivelul celor 16 direcţii de sănătate din ţară, doar doi au fost declaraţi admişi după prima probă, Mihai Moiescu, candidatul pentru DSP Cluj obţinând 70 de puncte, iar cel pentru DSP Buzău, Cristina Ungureanu, 76 de puncte.

Comentarii

Redacţia

2017-04-07 11:41:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro