Locurile de muncă presupun curăţarea, deschiderea, eviscerarea şi tăierea carcaselor de animale (porci, vite şi miei) şi tăierea bucăţilor de carne pentru prelucrare. Se cere educaţie formală în prelucrarea cărnii, însă experienţa îndelungată poate compensa lipsa studiilor din acest domeniu.
Personalul trebuie să aibă cunoştinţe privind igiena producţiei alimentare, să arate disponibilitate de a lucra într-un mediu cu un ritm alert, dar şi cunoştinţe de limba engleză.
Durata contractului este de 3-5 luni, cu posibilitate de prelungire. Lucrul poate începe la 25 iunie sau 20 august. Contractul este cu normă întreagă, iar programul de lucru este între 7.00-15.00 sau 15.00-23.00.
Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt pentru detalii suplimentare legate de paşii care trebuie urmaţi pentru obţinerea locurilor de muncă oferite de Norvegia.