Comunitate

2021-08-04, 14:10:44

Noi branşamente, pe strada Vintilă Vodă din Slatina. Solicitarea Companiei de Apă Olt

După finalizarea lucrărilor de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă de pe strada Vintilă Vodă din Slatina, Compania de Apă urmează să execute noile branşamente.


Compania de Apă Olt solicită, prin intermediul unui comunicat, cetățenilor care locuiesc pe strada Vintilă Vodă din municipiul Slatina permiterea accesului angajaților CAO pe proprietate pentru a executa lucrări de trecere pe noile branșamente.

Rețeaua de distribuție apă, de pe strada Vintilă Vodă din municipiul Slatina, a fost reabilitată, în cadrul proiectului cu finanțare europeană ”Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”.

„Vă rugăm ca, în următoarele zile, să sunați la Dispecerat – 0249. 423. 419 – și să lăsați un număr de telefon pentru a putea fi contactați de reprezentanții Companiei de Apă Olt”, transmite CAO.

Lucrările de trecere pe noile branșamente vor începe luni, 9 august 2020.

Comentarii

Redacţia

2021-08-04 14:10:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...