Life & style

2015-06-25, 17:20:27

No make-up look, ideal pentru vară

Sunt zile în care nu ai nici cel mai mic chef să îţi faci un machiaj sofisticat. Dar nici nu vrei să dai ochii cu lumea complet nemachiată. Dacă azi e una din acele zile, acest ghid simplu de „no make-up look” te va ajuta să obţii un ten impecabil, sănătos, radiant fără a-l încărca cu prea multe produse cosmetice.

Un look perfect pentru vară, pentru o zi obişnuită la birou, care-ţi complimentează trăsăturile naturale ale feţei.

 
Bază impecabilă
 
Pentru acest tip de machiaj se pune accent pe calitatea tenului, astfel că trebuie să îl cureţi bine înainte să aplici produsele cosmetice. Foloseşte un BB Cream în loc de fond de ten, pentru a da pielii tale naturaleţea evidentă de care are nevoie acest „no make-up look”. Ideal ar fi să combini BB Cream-ul cu crema ta obişnuită de zi şi apoi să aplici, masând uşor, pe toată faţa.
 
Iluminator
 
Pentru a-i oferi chipului tău un subtil lifting, aplică puţină(!) cremă iluminatoare pe pomeţi, podul nasului şi zona de deasupra sprâncenei - de la jumătate spre capăt. Nu o estompa până nu treci la pasul următor.
 
Pudră bronzantă/Blush
 
În funcţie de tonul pielii tale, de vreme, de starea ta, aplică puţin blush sau pudră bronzantă sub zona iluminată a pomeţilor tăi. După ce-l întinzi uniform, blend-uieşte uşor cu iluminatorul mai sus menţionat.
 
Fard de pleoape
 
Foloseşte numai farduri de pleoape de culoarea pielii. O nuanţă de şampanie, un roz sau un crem sunt cele mai potrivite. Un singur strat dat pe pleoape este mai mult decât suficient.
 
Fără tuş
 
Va trebui să renunţi la tuş, da. (…şi aşa te cam chinuiai să îl aplici egali pe ambii ochi, nu?) Dar ai o alternativă, mult mai uşoară: foloseşte un creion negru în interiorul ochiului - dar nu pe partea inferioară cum procedezi de fel, ci în interiorul pleoapei superioare. Astfel vei da o definire naturală privirii tale.
 
Rimel
 
Dacă obişnuieşti să foloseşti gene false, renunţă la ele. Un strat subţire de rimel dat pe gene e mai mult decât suficient pentru a-ţi accentua privirea.
 
Sprâncenele conturate discret
 
Deoarece nu insişti prea mult pe machiajul ochilor, pentru ”no make-up look” responsabilitatea sprâncenelor creşte. Aşa că piaptănă-le şi conturează-le uşor cu un creion special de sprâncene, într-o nuanţă cu un ton mai deschis decât culoarea părului tău.
 
Ruj discret
 
Pentru a-ţi finaliza machiajul uşor, foloseşte pentru buze un ruj într-o nuanţă de oranj mat sau roz pal. Roşul nu are ce căuta aici!
 
Sursa: www.unica.ro

Comentarii

Redacţia

2015-06-25 17:20:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...