Sănătate

2017-09-13, 17:00:27

Niciun admis la concursul pentru şefia DSP Olt

Reprezentanţii ANFP au publicat, miercuri după-amiază, rezultatele obţinute de candidaţii înscrişi pentru postul de director executiv al DSP Olt. Atât Talia Cincă, cât şi Andrei Iordache au fost respinşi la proba scrisă.

Medicii Talia Cincă şi Andrei Iordache nu au reuşti să treacă de proba scrisă a concursului pentru şefia DSP Olt. Cea care a asigurat interimatul în fruntea instituţiei a obţinut 16,4 puncte, iar Andrei Iordache a avut un punctaj de 45,9.

Conform legislaţiei în vigoare, cei doi ar fi fost declaraţi admişi la proba scrisă doar dacă obţineau minimum 70 de puncte.

Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţii în termen de cel mult 24 de ore de la data afişării rezultatului probei scrise.

Acest post de conducere, rămas vacant după plecarea Victoriţei Diaconescu, a mai fost scos la concurs în repetate rânduri, atât anul trecut cât şi în primăvara acestui an, fără ca cineva să reuşească să promoveze.

Comentarii

Redacţia

2017-09-13 17:00:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro