Special

2017-04-20, 16:35:53

Neurochirurgul originar din Movileni, Paul Pătraşcu, condus vineri pe ultimul drum

Reputatul neurochirurg Paul Pătraşcu, şeful Secţiei de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, a încetat din viaţă la începutul acestei săptămâni.

Originar din comuna Movileni, satul Bacea, la doar 52 de ani, neurochirurgul a pierdut lupta cu boala. După o mai lungă suferinţă, miercuri, Paul Pătraşcu a încetat din viaţă.

Legat de locurile natale, medicul nu a uitat niciodată de unde a plecat. Absolvent al şcolii ginaziale din comuna natală, apoi al Liceului „Radu Greceanu”, Paul Pătraşcu a reveneit întotdeauna, cu drag, în judeţul Olt.

„Regret foarte mult dispariţia domnului doctor! A fost un om de bun simţ, niciodată nu a uitat de unde a plecat. Ne-a ajutat întotdeauna cu tot ce a putut, a adus calculatoare la şcoală, cărţi pentru bibliotecă. A ajutat bisericile de aici, din comuna noastră. Mă bucur că în anul 2013 i-am putut oferi titlul de cetăţean de onoare al comunei Movileni”, a declarat primarul comunei Movileni, Sorin Toma.

Colegii de la Spitalul Universitar Bucureşti au anunţat pe contul de socializare al unităţii medicale că trupul neînsufleţit al neurochirurgului a fost depus joi, la Biserica Sfânta Vineri, Şoseaua Titulescu, iar slujba de înmormântare va avea loc vineri, la ora 13.00.
 

Comentarii

Redacţia

2017-04-20 16:35:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro