Actualitate

2019-06-11, 14:19:26

Nereguli descoperite în supermarketuri, cofetării şi fast-fooduri. Carne şi ouă, retrase de la comercializare

DSVSA Olt a efectuat, luna trecută, o serie de controale la mai multe unităţi de alimentaţia publică. Au fost descoperite nereguli, fiind reţinute de la comercializare ouă şi aprope trei kilograme de carne.

Pe parcursul lunii trecute, inspectorii DSVSA Olt au controlat 162 de obiective din judeţ, printre care restaurante, braserii, fast-food-uri, pizzerii, laboratoare de cofetărie-patiserie şi rulote.

Autorităţile au constatat abateri de la normele sanitar veterinare, fiind aplicate un avertisment şi o amendă, în valoare de 2.000 lei, pentru deficienţe de etichetare, adică mai multe ouă nu erau marcate lizibil.

În urma controalelor a fost reţinută oficial şi dirijată către neutralizare cantitatea de 2,81 kg carne şi produse din carne. Pentru că nu erau marcate corespunzător, 300 de ouă au fost retrase de la comercializare.


Comentarii

Redacţia

2019-06-11 14:19:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...