Eveniment

2019-02-11, 13:25:06

Nemulţumită că stă mult la cârciumă, o femeie şi-a ucis concubinul lovindu-l cu o piatră în cap

O femeie în vârstă de 47 de ani, din Piatra-Olt, a fost arestată preventiv după ce şi-a ucis concubinul în vârstă de 60 de ani, în urma unei discuţii contradictorii cu acesta.

Daniela Chiriţă s-a dus la cârciuma din oraşul Piatra-Olt la care se afla concubinul său, nemulţumită de faptul că acesta întârzia să mai vină. Bărbatul a acceptat să se întoarcă acasă cu ea, însă în drumul spre locuinţă cei doi s-au certat şi femeia l-a lovit cu o piatră în cap.

Lovitura i-a fost fatală bărbatului în vârstă de 60 de ani.

Magistraţii Tribunalului Olt au dispus, duminică, arestarea preventivă a Danielei Chiriţă pentru o perioadă de 30 de zile pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Olt.

Cei doi concubini aveau un copil în vârstă de nouă ani, care acum a rămas în grija rudelor.

Comentarii

Redacţia

2019-02-11 13:25:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...