Administraţie

2019-09-18, 12:00:44

Moţ vrea să scoată traficul greu din oraş: „Infrastructura stradală să o folosim numai noi, slătinenii”

Municipalitatea slătineană pregăteşte o serie de proiecte care vor duce la scoaterea traficului greu din oraş.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, spune că în următorii trei ani, după ducerea la final a tuturor proiectelor de infrastructură aflate în diferite faze, traficul greu nu va mai intra pe arterele oraşului.

„O să vin în câteva săptămâni cu informații despre proiectul meu pe termen scurt și mediu, o să aveți surprize. Este vorba de centuri, de intrări în Slatina, ieșiri din Slatina, supralărgiri la patru benzi. Mai mult nu spun acum. Este viziunea mea pe trei ani de zile, pe tot ce înseamnă scoaterea traficului greu din oraș, refacerea infrastructurii actuale pe care o s-o folosim numai noi, slătinenii, după ce reușim să ne conectăm cu bucata de tronson din drumul expres Craiova - Slatina”, a declarat Emil Moţ.

Cel mai important proiect vizează reabilitarea ansamblului de străzi bulevardul Constantin Brâncoveanu - Varianta Oituz - strada Piteşti.

„Am trecut de etapa de studiu de fezabilitate, suntem mult mai avansați. Dar până nu am licitațiile făcute nu spun nimic. Pe una dintre ele am termiat și licitația, am dat și ordinul de începere la proiectare, dar nu am spus nimic până acum”, a mai spus Moţ.

Comentarii

Redacţia

2019-09-18 12:00:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...