CSM Slatina

2017-02-15, 13:24:08

Moment zero în handbalul slătinean. CSM Slatina-CS Minaur Baia Mare, derby-ul promovării în Liga Naţională

Se apropie meciul anului în handbalul slătinean. Gruparea aflată sub comanda Victorinei Bora joacă, duminică, în faţa propriilor suporteri, pentru promovarea în Liga Naţională. Handbalistele slătinene au nevoie de o victorie la trei goluri în derby-ul cu Minaur Baia Mare, în timp ce adversarele au şi varianta unui joc egal. Un eventual eşec echivalează în mare parte cu ratarea primului loc, care asigură promovarea directă în Liga Naţională.

Promovarea directă este miza meciului dintre CSM Slatina şi Minaur Baia Mare. Presiunea mai mare este pe handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora, care au doar varianta victoriei, la cel puţin trei goluri, după ce în tur au pierdut confruntarea.

Antrenoarea grupării slătinene are la dispoziţie întreg lotul de jucătoare, Lorena Ostase fiind şi ea refăcută în totalitate. Publicul se anunţă a fi al optulea jucător, iar în aceste condiţii micuţa sală de la LPS Slatina va fi arhiplină la ora jocului.

Victorina Bora a refuzat să facă declaraţii în săptămâna premergătoare derby-ului promovării, pentru a evita o presiune suplimentară pe umerii handbalistelor slătinene. Bora a precizat, totuşi, că atmosfera în lot este foarte bună, toate componentele echipei fiind extreme de concentrate la antrenamente.

CSM Slatina-Minaur Baia Mare se va disputa duminică, în sala LPS Slatina, cu începere de la ora 11.00.

 

Comentarii

Redacţia

2017-02-15 13:24:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro