Administraţie

2019-09-12, 15:51:53

Modificări la ieşirea din parcarea Kaufland Steaua pe strada Artileriei

Ieşirea din parcarea magazinului Kaufland Steaua pe strada Artileriei va fi modificată, desfăşurându-se lucrări pentru amenajarea unei benzi de preselecţie.

Directorul Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public din Slatina, Claudiu Dascălu, a declarat că agentul economic vrea să faciliteze intrarea şi ieşirea clienţilor în şi din parcare.

„Este lucrarea operatorului economic. Îşi face o bandă de preselecţie pentru ieşirea şi intrarea în parcarea magazinului, având în vedere că în acea zonă este linie continuă”, a declarat Dascălu.

Din vara anului trecut, a fost introdusă linie dublă continuă la accesul în parcarea Kafuland Steaua, şoferii fiind nevoiţi ca atât la intrare cât şi la ieşire să întoarcă la sensurile giratorii de la Steaua, respectiv Gară. Măsura a fost luată după ce mai multe incidente rutiere s-au petrecut, la ieşirea din această parcare.

Comentarii

Redacţia

2019-09-12 15:51:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...