Administraţie

2018-06-11, 11:49:54

FOTO. Mobilier urban şi pergole noi, pe strada Teiului din Slatina

Cartierul din zona străzii Teiului din Slatina a fost reamenajat de firma care se ocupă de spaţiile verzi din municipiu, SC Dezvoltare Urbană SRL.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Slatina, au fost înlocutie vechile bănci, dar şi pergolele din lemn cu unele metalice.

„Primăria municipiului Slatina anunță finalizarea lucrărilor de reamenajare a zonei aferente străzii Teiului. Lucrările au fost efectuate de SC Dezvoltare Urbană SRL Slatina, înființată sub autoritatea Primăriei Slatina și a Consiliului Local Slatina anul trecut. Lucrările au constat în înlocuirea vechilor bănci de odihnă devastate în ultimii ani, precum și înlocuirea pergolelor din lemn cu unele metalice mai rezistente. Lucrările au fost efectuate în regie proprie de firma anterior menționată. În urma acestor lucrări, aspectul străzii Teiului a redevenit unul civilizat”, se arată în comunicatul citat.

Alte zone de pe raza municipiului se află, în această perioadă, în diverse stadii de reamenajare.


Comentarii

Redacţia

2018-06-11 11:49:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...